Ψαροπούλα Ταβέρνα Κουτσουνάρι




 Ψαροπούλα Ταβέρνα Κουτσουνάρι Περιοχή: Κουτσουνάρι -- Ιεράπετρα Τηλέφωνα: 28420-61552, 6977 500272

10 χλμ από την Ιεράπετρα, στον δρόμο για Σητεία και μεταξύ του ξενοδοχείου Sunshine και του Kakkos Bay Hotel, θα συναντήσετε την ταβέρνα Ψαροπούλα.



Από το 1980, η οικογενειακή αυτή επιχείρηση με το άριστο και φιλόξενο περιβάλλον μας δίπλα στην παραλία που κέρδισε το χρυσό βραβείο καλύτερης παραλίας 2012, σας προσφέρει ελληνική και κρητική παραδοσιακή κουζίνα, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά και πάντα με τα φρέσκα και ντόπια προϊόντα.



Μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας στην πεντακάθαρη παραλία, με τις δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες. Μετά σας περιμένουμε να απολαύσετε τα δροσερά μας ροφήματα και το φαγητό σας.

Μια θαυμάσια εμπειρία ... μια θαυμάσια ταβέρνα σε μια υπέροχη τοποθεσία στην ανατολική Κρήτη, στην παραλία Κουτσουνάρι με υπέροχα κρητικά και μεσογειακά φαγητά, ζεστή φιλοξενία, υπέροχη εξυπηρέτηση και εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Εδώ στο ανατολικό τμήμα της Κρήτης κοντά στην Ιεράπετρα στο χωριό Κουτσουνάρι ακριβώς δίπλα στη θάλασσα και με εκπληκτική θέα στο Λιβυκό πέλαγος, θα βρείτε αυτό το κρυφό στέκι για ντόπιους και πολλούς επαναληπτικούς ταξιδιώτες.



Ο Δημήτρης, ο ιδιοκτήτης, θα σας καλωσορίσει με ένα μεγάλο χαμόγελο .... και πολλά άλλα.


Ένα φιλικό και φιλόξενο μέρος όπου  μπορείτε να καθίσετε για ώρες, κοιτάζοντας το απέραντο γαλάζιο της τυρκουάζ θάλασσας, μια θεραπευτική δύναμη για την ψυχή!



Tο φαγητό είναι φρέσκο ​​και καλά παρουσιασμένο και άφθονο,  Η υπηρεσία είναι φανταστική και πολύ φιλική, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ απασχολημένος τις περισσότερες φορές.


Το φαγητό είναι εκπληκτικό και το χταπόδι ψητό είναι  εξαιρετικά τρυφερό και νόστιμο. Το μενού καθιστά πολύ δύσκολο να επιλέξετε, αλλά οι σαλάτες δεν είναι ποτέ βαρετό, γεμάτο από ενδιαφέροντα συστατικά και απολύτως νόστιμο.
Η παραλία είναι πολύ ευχάριστη και οι ομπρέλες.

Μια απόλυτη απόλαυση!

Στοιχεία επικοινωνίας


Ψαροπούλα Ταβέρνα
Κουτσουνάρι, Ιεράπετρα
Κρήτης, Ελλάδα

Τηλ: +30 697 750 0272 (Δημήτρης Μπελετσιώτης)